Котлети для бургерів найкраще смажити на грилі. Для цього нагрійте його до найвищої температури та смажте м`ясо протягом 1 хв, щоб отримати скоринку та зберегти сік. Після цього зменште температуру й готуйте до бажаного рівня просмаження.
Для бургерів не годиться пісне м'ясо на кшталт вирізки. У фарші має бути приблизно 20% жиру. Грудинка на реберцях — найкраща начинка для гамбургера.
Також можна потроху додавати води до фаршу, щоб сало вступило в реакцію з м'ясом. Коли фарш добре відіб'єте, сформуйте необхідну кількість котлет. За розміром котлети робіть трошки більше за діаметр булочки, бо під час смаження вони зменшаться. Смажити котлети треба по 5-7 хвилин з кожної сторони.
Як правильно смажити заморожені котлети
- Налийте на сковороду олію. …
- Кладемо котлети на сковорідку і відразу ж накриваємо їх кришкою, щоб бризки олії не летіли в різні боки.
- Смажте котлети на середньому вогні з одного боку приблизно хвилину, потім переверніть їх.
Курятина До складу курячих котлет і нагетс МакДональдз входять лише куряча грудка та біле м'ясо, які постачає німецька компанія Осі Фуд.
Сьогодні готуємо бургер із яловичою котлетою – надзвичайно просто і дуже смачно. Я поділюся з вами секретом, як зробити котлети з фаршу неймовірно соковитими, як правильно смажити котлети та як їх можна …