Як правильно пити гарбузовий сік для печінки

| | 0 Comments| 00:09
Categories:

Вживання 0,5-1 склянки гарбузового соку на день може допомогти полегшити проблеми із травленням. Здоров'я нирок та печінки: вважається, що гарбузовий сік корисний для нирок та печінки. Регулярне вживання близько 0,5-1 склянки на день може підтримати здоров'я цих життєво важливих органів.

Чим корисний гарбуз для печінки

  • Нормалізує прохідність жовчовивідних протоків.
  • Сприяє регенерації клітин.
  • Виводить "поганий" холестерин.
  • Покращує вуглеводний обмін.

Гарбузовий сік не можна пити при гастриті зі зниженою кислотністю, виразці шлунка. Гарбуз зберігається дуже довго, тому його можна споживати тривалий час. Ті, хто не виростив цей овоч сам, може придбати його на базарі чи у магазині, ціни на нього «не кусаються». І приготувати з нього різні смакоти.

Фреш із гарбуза благотворно впливає на склад крові, виступає в ролі природного імуномодулятора й антиоксиданту, виводить зайву жовч, токсини і шлаки. Свіжовичавлений напій має легкий сечогінний ефект, що допомагає гіпертонікам знизити і стабілізувати артеріальний тиск.

Цей овоч має проносний ефект, що добре впливає на шлунково-кишковий тракт. Його рекомендують для виведення з організму холестерину, токсинів, шлаків. Через високий вміст калію вживання цього овоча покращує роботу серцево-судинної системи і зменшує ризики гіпертонії. Гарбуз оздоровлює шлунок, кишечник, жовчний міхур.





Як правильно пити гарбузовий сік для печінки. admin. Як приготувати в домашніх умовах гарбузовий сік, корисні властивості, протипоказання. Вітаміни. Майже вся група вітаміну В міститься в плоді, вітаміни А, С, Е, К, і навіть такий рідкісний і …