У чому користь груші

| | 0 Comments| 19:50
Categories:

Спалює жири. Клітковина, яка міститься в грушах, не лише допоможе вивести з організму шлаки і токсини, а й дуже благотворно вплине на загальну роботу всього кишківника та його мікрофлору. Щоб нормалізувати травлення, у сезон бажано щотижня з'їдати не менше 2 кг груш. У 100 г ароматних груш міститься всього 45-49 ккал.

Річ у тому, що в грушах є дубильні речовини, які можуть сильно нашкодити шлунку. Якщо він порожній, то ці дубильні речовини швидко всмоктуються в кров і можуть підвищити ризик утворення тромбів. Крім того, груба клітковина груш може сильно дратувати слизову шлунка.

Груші слід вживати обачно тим людям, які страждають від захворювань органів травлення. Кислі та дуже терпкі сорти груш важче засвоюються. Тому такі фрукти протипоказано вживати людям похилого віку, а також тим, хто страждає від значних розладів нервової системи.

Інше протипоказання до вживання груш — їх не можна їсти під час й одразу після приймання їжі. Оптимальний момент для того, щоб насолодитися смаком запашних груш — 40 хв. після їжі. Краще робити це після обіду, але не перед сном.

Груша – надзвичайно солодкий фрукт, однак, на відміну від яблук, він зовсім не калорійний. До її складу входить багато клітковини, яка допомагає покращити травну систему.

Кому варто утриматися від груш Маленьким дітям; Літнім людям; Вагітним жінкам. З особливою обережністю варто вживати груші діабетикам, бо в цих плодах багато фруктози, яка може привести до підвищення рівня цукру в крові.





Груші є неймовірним джерелом розчинної та нерозчинної клітковини, а вона важлива для підтримання хорошого травлення. Волокна клітковини допомагають підтримувати регулярне випорожнення. Всього одна …