Що може згущати кров

| | 0 Comments| 22:06
Categories:

Водночас, тривале споживання солодкої, солоної та жирної їжі може згущувати кров та призводити до розвитку небезпечних захворювань серця і судин, діабету та раку. Основним джерелом солі, цукру та жиру, включаючи транс жирні кислоти, є харчові продукти, що пройшли технологічну обробку – смаження, запікання тощо.24 груд. 2020 р.

Згущення крові вказує на запальний та часом на пухлинний процес, а також на розвиток еритремії. Ще однією причиною густої крові є захворювання легень. Гіпоксія, до якої призводять хронічні хвороби легень, суттєво збільшує кількість червоних кров'яних тілець.

Клопідогрел, Варфарин і Ксарелто — медичні засоби, які розчиняють згустки крові та розріджують її. Приймати препарати необхідно за призначенням лікаря.

Проявами підвищеної густоти крові є сухість у роті, сонливість, оніміння та важкість кінцівок, поява варикозу, пригніченість, швидка втома, головний біль. Артеріальний тиск не вимірює густоту крові, ці показники визначаються за підсумками біохімічного аналізу.

Розрідженню крові сприяють продукти, які містять таурин, який нормалізує кров'яний тиск. Його багато в морепродуктах і морській рибі. Чудово розріджує кров червоне сухе вино. По келиху вина в день з їжею — відмінний засіб.

Згустки крові з'являються в організмі тоді, коли він намагається відновити пошкодження кровоносної судини. Такі згустки дуже небезпечні, оскільки можуть викликати тромбоз глибоких вен. При появі тромбозу до лікарів потрібно звертатися негайно.





Застійні процеси в судинах, які призводять до дефіциту кисню в тканинах і небезпечним захворюванням, викликає густа кров. Симптоми, які свідчать про …