Чому швидко псується олів’є

| | 0 Comments| 00:54
Categories:

Після заправки олів'є можна зберігати не більше 4 годин, а без заправки він протримається до 40 годин. За умови, що в ньому не буде огірків і цибулі (їх додають безпосередньо при заправці). А ось залишки заправленого салату краще викинути.

Максимальний термін зберігання в холодильнику салату з майонезом – 24 години. При цьому температура зберігання повинна бути в діапазоні від +2 до +4°С. Якщо температура в холодильнику вище, то салат потрібно з'їдати в той же день, коли його приготували. Незаправлені салати допускається зберігати до двох діб.

Терміни зберігання новорічних салатів: шуба – 24 год; заправлений крабовий салат – 24 год (незаправлений – 48 год); фаршировані яйця – 2-3 доби (за умови, що вони були зварені не менш як 15 хв); холодець – 3-4 дні.

холодець – для закладів громадського харчування встановлена норма в 24 години, але холодець домашнього приготування може зберігатися 3-4 дні.

Класичний олів'є

  1. ковбаса варена – 350 г;
  2. яйця – 3-4 шт.;
  3. огірки квашені – 3-4 шт.;
  4. морква – 2-3 шт.;
  5. картопля – 4-5 шт.;
  6. зелений горошок – 1 банка (200 г);
  7. майонез Торчин ® “Європейський” – 200 г;
  8. сіль, перець чорний мелений – за смаком.





Як правильно готувати Олів’є на Новий рік 2022 і не допустити топ 6 найпоширеніших помилок – дізнайтеся на УНІАН. Найсмачніший Олів’є – секретний рецепт і корисні поради, як готувати. Фото: ua …