Чим небезпечний кінський каштан

| | 0 Comments| 21:51
Categories:

Плоди Кінського каштана мають в собі велику концентрацію токсинів класу сапонінів які називаються есколінами які також є токсичними для більшості тварин і для людини. Це есколіни спричинюють руйнування червоних клітин крові.4 лют. 2018 р.

екстракт кінського каштана застосовують для усунення симптомів варикозного розширення вен, геморою та флебіту. При трофічних змінах шкіри, таких як виразки на ногах, посттравматичних або післяопераційних набряках м'яких тканин, а також з метою профілактики при тривалих авіаперельотах.

Настоянка каштана – традиційний засіб від болю в суглобах, набряків і відчуття важкості в ногах. Він зміцнює кровоносні судини і сприяє кровотоку. Настоянка каштана в основному використовується для розтирань, але її можна і пити. Не всім можна приймати настоянку каштана.

Каштани дуже популярна страва в Італії, Франції, Іспанії. Їх їдять смаженими і відвареними, печеними і сушеними. Додають до солодких і солоних страв, а також готують з ними креми, пасту, поленту, млинці та пиріжки. В Туреччині популярні карамелізовані горіхи.

Жолуді добре допомагають при лікуванні ясен і зубного болю, корисні при отруєннях різного роду. Крім того, плоди дуба благотворно впливають на травну систему: їх відвар застосовується при розладах шлунка, гострих і хронічних колітах.

Каштани багаті на вітамін С, що робить їх унікальними серед горіхів. Також в їх складі присутні вітаміни А, Е та комплекс вітамінів групи В, кальцій, магній, цинк та залізо. Каштани менш калорійні, ніж багато інших видів горіхів.





При таких небезпечних хвороб, як лейкемія або пухлина головного мозку каштан кінський надає дієву підтримку організму, сприяє швидкому лікуванню поряд з прийомом основних препаратів.